top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNektaria Markakis

Καλοσορίσατε στο Carmela's Books

Carmela's Books

To Carmela's Books δεν είναι μια απλή σελίδα που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Είναι μια βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία που σας περιμένουν να τα διαβάσετε. Μπορεί το ηλεκτρονικό βιβλίο να μην είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε σταμάτησε την Καρμέλα Κατσαμένη και τον γιο της Αλέξανδρο, από το να στήσουν τη σελίδα αυτή που φιλοξενεί ήδη αρκετούς, αγαπητούς συγγραφείς, με σκοπό να μας κάνουν να αγαπήσουμε το ebook τόσο παθιασμένα όσο το έντυπο βιβλίο.

  Τα κύρια χαρακτηριστικά της σελίδας είναι πως το βιβλίο που θα αποφασίσετε να αγοράσετε θα μπει στη δική σας βιβλιοθήκη και θα είναι για τα δικά σας μάτια, μόνο, αλλά και το γεγονός πως το βιβλίο δε το διαβάζετε σε μορφή pdf ή epub, αλλά σε μορφή Flipbook, με την βοήθεια προσομοιωτή που είναι σαν να έχετε στην οθόνη σας ένα πραγματικό βιβλίο. Τέτοια είναι η μορφή του και το φοβερό είναι πως μπορείτε να ακούσετε ως και τις σελίδες που γυρίζουν, ενώ κάποια βιβλία έχουν και τη δική τους μουσική υπόκρουση, και θα εμπλουτιστούν και τα υπόλοιπα δίνοντας μια μοναδικότητα στο κάθε έργο.

Πάμε, όμως, να γνωρίσουμε τους συγγραφείς που βρίσκονται ήδη στην εφαρμογή αυτή και εκείνους που σύντομα τα έργα τους θα είναι διαθέσιμα, και ποια βιβλία τους μπορείτε να αγοράσετε και να έχετε στο κινητό σας, για να τα διαβάζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

Καρμέλα Κατσαμένη

Η δημιουργός του carmelasbooks.com έχει ανεβάσει, ήδη, δώδεκα βιβλία της. Οι τίτλοι είναι:

®    Άλφα

®    Ζωή μου

®    Νεφέλη

®    Άβατο

 

Ελευθερία Καλογνωμά

Η Ελευθερία Καλογνωμά ήταν από τις πρώτες συγγραφείς που εμπιστεύτηκαν το έργο τους στο Carmela’s Books. Τα βιβλία της που μπορείτε να βρείτε εκεί είναι τα:

®    6 (Βιβλίο 1, βιβλίο 2, βιβλίο 3, βιβλίο 4). Η εξαλογία 6 μετράει ήδη 4 βιβλία με τα επόμενα δύο να ετοιμάζονται.

 

Ishtar

Η ή Ο συγγραφέας φάντασμα, όπως την/τον αποκαλώ εγώ, που ήρθε για τα ταράξει τα νερά με τη πιο δυναμική, ερωτική πένα. Τα βιβλία που έχουν ανέβει στην εφαρμογή είναι τα:

®    Το τρίγωνο του Άδη: Κάθοδος(βιβλίο 1), Σκότος(βιβλίο 2), Άνοδος(βιβλίο 3)

- μια ερωτική τριλογία, ίσως η καλύτερη για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Αγλαΐα Κληρονόμου

Μία πένα που γνωρίσαμε μέσα από το Wattpad, και που έχει τεράστια ψυχή, κι αξίζει να διαβαστεί.

®   Γωνία λήψης (έρχεται μέσα Μαΐου)

 

Ασημίνα Στασινοπούλου

Μια «αθόρυβη» προσωπικότητα που κάνει θόρυβο με τα βιβλία της. Στην εφαρμογή θα βρείτε τα:


Χάρης Κωφιάδης

Ο Χάρης ξεκίνησε από το Wattpad και το βιβλίο που θα ανέβει σύντομα στο Carmela’s Books αποτελεί την πρώτη του εκδοτική προσπάθεια. Η πένα του είναι μοναδική και αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στο βιβλίο του.

®   Το όνομα μου ειναι Σάντρα (έρχεται στις 17/4)

 

Βούλα Γκεμίση

Μια αγαπημένη συγγραφέας που παρασέρνει με τις λέξεις της. Στο Carmela’s books θα βρείτε ένα ιδιαίτερο βιβλίο της του οποίου τα έσοδα θα πάνε σε καλό σκοπό που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε. Το βιβλίο είναι με τη σφραγίδα του Strong Me ενός οργανισμού που βοηθάει κακοποιημένες γυναίκες.

®   Λίγο σεξ ακόμα παρακαλώ (έρχεται στο τέλος Μαΐου)

 

Ελένη Σίντου

Άλλη μια εθιστική πένα, αυτή της Ελένης, μπήκε στην ομάδα του Carmela’s Books με ένα βιβλίο, ως τώρα:

 

Βασιλική Παπαδοπούλου

Μια ακόμη συγγραφέας που γνωρίσαμε μέσα από το Wattpad. Στο Carmela’s books θα βρείτε το βιβλίο της:

 

Νεκταρία Μαρκάκη

Ανήκω κι εγώ στην ομάδα αυτή κι αρχή έγινε με το πρώτο μέρος μιας αστυνομικής διλογίας που αγαπώ και εμπιστεύτηκα στο Carmela’s Books:

®    Αράντια Βιβλίο 1

®   Αράντια Βιβλίο 2 (10 Μάη)



Το Carmela’s Books μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όλο και περισσότεροι συγγραφείς εμπιστεύονται τα έργα τους στα χέρια της ομάδας της Καρμέλας και του Αλέξανδρου.

Μελλοντικά μας επιφυλάσσουν και νέες εκπλήξεις, που όμως θα αναφερθούμε σε αυτές εν καιρώ! Ως τότε, χαθείτε στις σελίδες των βιβλίων της ομάδας του Carmela’s Books και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page